Skip to content

Lammecarre med ratatouille

Deilig medium stekt lammecarre. Servert med lettkokt ratatouille, potetstappe av mandelpotet med kviteseidsmør, hvitløk og fløte, og rødvinsjy.

Les mer

Hverdagsfisk

Hverdagsfisk Dette er superenkel og veldig god rett å lage når du kommer hjem fra jobb. Skjær opp gulrot, selleri og løk og la det steke i en ildfast form sammen med en neve hele hvitløksfedd. Tilsett en boks knuste…

Les mer

Teriyaki Saus

Teriyaki Saus Dette er en japansk saus som har blitt veldig populær over hele verden. Du kan kjøpe den ferdig men denne er myyye bedre. Du trenger: 2 dl soyasaus, 4 dl vann, 2 dl sukker, 4 hvitlkfedd og tilsvarende…

Les mer

Nudelwok med Teryiakilaks og grønnsaker

Nudelwok med Teryiakilaks og grønnsaker. Dette er en utrolig god fiskerett som er veldig rask å lett å lage. Det som kan ta litt tid er å kutte grønnsakene. Stek først laksebitene med s/p i en stekepanne. Tilsett teriyakisaus og…

Les mer

Utbenet Fasan med fløtesaus og grønnsaker

Utbenet Fasan med fløtesaus og grønnsaker - til to personer. Kjøp en fasan. Du finner den i frysidisken på Helgø ol. Tin den i kjøleskap i et par døgn. Så kommer det som tar litt tid. Fjern alle bein bortsett…

Les mer

Gratinert løk

Gratinert løk En kjempegod rett som kan brukes som tilbehør til mange retter. Stek løk og kvitløk blank. Bland i tykk hvit saus med litt fløte og hvitløk. Legg på ost og gratiner i ovnen. Jeg serverte den som tilbehør…

Les mer

Grillet kylling med kikerter og middelhavs grønnsaker

Grillet kylling med kikerter og middelhavs grønnsaker Stek den utbenete kyllingen i ovn med dine favorittkrydder på. Kutt alle grønnsakene - løk, hvitløk, aubergine, squasj og paprika og stek i en ildfast form med olivenolje. Husk salt og pepper. Jeg…

Les mer

Torsk i bacon

Skrei eller torskeloin innpakket i bacon med julienne rotgrønnsaker, hvitvin/fløte reduksjon og grov mandelpotetstappe. Nå er tiden for skrei. Benytt anledningen til denne supre retten. Pakk hvert stykke fisk inn i bacon, brun raskt i pannen og stek ferdig i…

Les mer

Skikkelig tomatsuppe

Skikkelig tomatsuppe. Dette er en favoritt for hele familien. Alt du trenger er to bokser med gode tomater, en løk og litt bacon. Løk og bacon hakkes fint og svisses i litt olje til de er blanke. Skal ikke brunes.…

Les mer

Åpen bacalao

Åpen bacalao. Har har jeg brukt alle ingrediensene som jeg vanligvis bruker i en tradisjonell bacalao - men tilberedningen er en ny vri. Jeg har brukt klippfisk loin som jeg har vannet ut i to døgn. Så bruker jeg paprika,…

Les mer

Hverdagskylling

Hverdagskylling - kyllingbryst med grønnsaker. Dette er en fin måte å lage en super middag med kyllingbryst samtidig som du rydder i grønnsakskuffen. Jeg hadde selleri, løk, hvitløk, potet, små auberginer, sguasj, chili og gulrot. Start med å brune kyllingen…

Les mer
Back To Top